קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

גולש הונגרי

גולש הונגרי
גולש הונגרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לנסות לבנות-a-ארוחה, מרק בשר בקר, בשר עצמות נתח בשר העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך שומן מבשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
2
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
בשרבשר
3
מניחים מחבת nonstick 12-13 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חמה, מוסיפים בשר בקר ומערבבים עד שהבשר משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים פטריות למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להוסיף בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
7
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים עד השחמה קלה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים פפריקה לבצל.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
בינתיים, לבשל אטריות בכ 3 ליטרים מים רותחים עד בקושי מכרז לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
9
מסננים ומניחים על מגש גדול; להתחמם.
10
מערבבים מרק תירס; מוסיפים לתערובת בצל ומערבבים רק עד תערובת רותחים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מרקמרק
בצלבצל
11
להחזיר בשר בקר ופטריות למחבת ומערבבים עד חם, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים רק עד חם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
13
תערובת בשר כפית על אטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
בשרבשר
14
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה