גולש הונגרי
גולש הונגרי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לנסות לבנות-a-ארוחה, מרק בשר בקר, בשר עצמות נתח בשר העליון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: גולש הונגרי, גולש הונגרי, ו גולש הונגרי.
הוראות
לקצץ ולהשליך שומן מבשר בקר.
חותכים את הבשר על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מניחים מחבת nonstick 12-13 אינץ ' על חום גבוה. כאשר מחבת חמה, מוסיפים בשר בקר ומערבבים עד שהבשר משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים פטריות למחבת ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים עד השחמה קלה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומערבבים פפריקה לבצל.
בינתיים, לבשל אטריות בכ 3 ליטרים מים רותחים עד בקושי מכרז לנשוך, 4 עד 5 דקות.
מסננים ומניחים על מגש גדול; להתחמם.
מערבבים מרק תירס; מוסיפים לתערובת בצל ומערבבים רק עד תערובת רותחים, על 2 דקות.
להחזיר בשר בקר ופטריות למחבת ומערבבים עד חם, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה ומערבבים רק עד חם, על 1 דקה.
תערובת בשר כפית על אטריות חמות.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.