גורגונזולה ריגטוני עם ירקות
Gorgonzola Rigatoni עם ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פרחי ברוקולי, זיתים, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ו גורגונזולה ריגטוני פשטידת פסטה עם מרווה מטוגנת, ריגטוני עם ירקות מטוגנים, ו ריגטוני מחיטה מלאה עם ירקות קלויים.
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בסיר או מחבת, במקום סל ספינת מים במים 1/2 אינץ ' (מים לא צריכים לגעת בתחתית הסל).
שים ברוקולי בסל. מכסים בחוזקה וחום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. קיטור על 3 דקות או עד פריך-מכרז.
בסיר 3 ליטר, לערבב קורנפלור וחלב באמצעות חוט whisk.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. מערבבים בגבינה; להמשיך לערבב 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.
מערבבים ברוקולי, עגבניות, פטריות, זיתים, מלח ופלפל לתוך רוטב גבינה; חום דרך.