קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גזר וגבינה אפויים של ג'נאט

גזר וגבינה אפויים של ג'נאט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, גזר וגבינה אפויים של ג'נאט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 82 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 11 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 266 קלוריות . אם יש לך מלח סלרי, גבינת פרובולון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תוספת גזר אפוי ציפי , גזר ציפי ומטבל גבינה ציפי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מתבלים גזר בסוכר חום ומלח סלרי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים סיר אדים לתוך סיר וממלאים במים עד מתחת לתחתית סיר הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים גזר, מכסים ומאדים עד לריכוך, 2 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
5
מוציאים את הגזר ושומרים מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל עד שהוא רך מעט, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים חרדל וקמח לבצל; מבשלים ומערבבים עד שהקמח מזהיב, כ-5 דקות. למדוד חלב אידוי ומספיק מים חמים שמורים להכנת 2 כוסות; מערבבים לתוך תערובת הבצל. ממשיכים לבשל עד שהרוטב חלק, תוך ערבוב מתמיד, כ-5 דקות. מתבלים בפלפל ועוד מלח סלרי, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
שכבו מחצית מהגזר בתבנית אפייה של 2 ליטר. מסדרים 2 פרוסות גבינת מינסטר, 2 פרוסות גבינת מוצרלה ו-2 פרוסות גבינת פרובולון מעל גזר ומעליה חצי מהרוטב. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולוןפרובולון
מונסטרמונסטר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים פירורי לחם על השכבה האחרונה של הרוטב. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי