גזר וגבינה אפויים של ג'נאט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, גזר וגבינה אפויים של ג'נאט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 82 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 11 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 266 קלוריות . אם יש לך מלח סלרי, גבינת פרובולון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תוספת גזר אפוי ציפי , גזר ציפי ומטבל גבינה ציפי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מתבלים גזר בסוכר חום ומלח סלרי בקערה.
מניחים סיר אדים לתוך סיר וממלאים במים עד מתחת לתחתית סיר הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מוסיפים גזר, מכסים ומאדים עד לריכוך, 2 עד 6 דקות.
מוציאים את הגזר ושומרים מים חמים.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל עד שהוא רך מעט, כ-3 דקות.
מוסיפים חרדל וקמח לבצל; מבשלים ומערבבים עד שהקמח מזהיב, כ-5 דקות. למדוד חלב אידוי ומספיק מים חמים שמורים להכנת 2 כוסות; מערבבים לתוך תערובת הבצל. ממשיכים לבשל עד שהרוטב חלק, תוך ערבוב מתמיד, כ-5 דקות. מתבלים בפלפל ועוד מלח סלרי, אם צריך.
שכבו מחצית מהגזר בתבנית אפייה של 2 ליטר. מסדרים 2 פרוסות גבינת מינסטר, 2 פרוסות גבינת מוצרלה ו-2 פרוסות גבינת פרובולון מעל גזר ומעליה חצי מהרוטב. חזור על שכבות.
מפזרים פירורי לחם על השכבה האחרונה של הרוטב. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, 20 עד 30 דקות.