קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גזר וגבינה אפויים של ג'נאט

גזר וגבינה אפויים של ג'נאט
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, גזר וגבינה אפויים של ג'נאט עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 82 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 11 גרם חלבון , 16 גרם שומן , ובסך הכל 266 קלוריות . אם יש לך מלח סלרי, גבינת פרובולון, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. 10 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 48% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תוספת גזר אפוי ציפי , גזר ציפי ומטבל גבינה ציפי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מתבלים גזר בסוכר חום ומלח סלרי בקערה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
מלח סלרימלח סלרי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים סיר אדים לתוך סיר וממלאים במים עד מתחת לתחתית סיר הקיטור. מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים גזר, מכסים ומאדים עד לריכוך, 2 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
מוציאים את הגזר ושומרים מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל עד שהוא רך מעט, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים חרדל וקמח לבצל; מבשלים ומערבבים עד שהקמח מזהיב, כ-5 דקות. למדוד חלב אידוי ומספיק מים חמים שמורים להכנת 2 כוסות; מערבבים לתוך תערובת הבצל. ממשיכים לבשל עד שהרוטב חלק, תוך ערבוב מתמיד, כ-5 דקות. מתבלים בפלפל ועוד מלח סלרי, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
מלח סלרימלח סלרי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
שכבו מחצית מהגזר בתבנית אפייה של 2 ליטר. מסדרים 2 פרוסות גבינת מינסטר, 2 פרוסות גבינת מוצרלה ו-2 פרוסות גבינת פרובולון מעל גזר ומעליה חצי מהרוטב. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
מונסטרמונסטר
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מפזרים פירורי לחם על השכבה האחרונה של הרוטב. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן