גזר לבן ואגוזי אגוזים עם בייקון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, גזר לבן, פלפל טחון וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גזר לבן & חזיר מוקרם, גזר וגזר גזר לבן גראטן, ו גזר גזר גזר לבן גראטן.
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. בייקון ב מחבת בינונית כבדה על חום בינוני גבוה עד חום זהוב, כ 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה גדולה. מערבבים בגזר לבן ו 1/4 אגוזי לוז כוס. מסדרים תערובת בשכבה זוגית בתבנית אפייה 2 ליטר.
מערבבים קצפת, מרק, מלח ופלפל בקערה בינונית.
יוצקים מעל תערובת גזר לבן בצלחת.
אופים gratin 30 דקות. לחץ על גזר לבן עם מרית כדי להרטיב באופן שווה. המשיכו לאפות עד שהגזר הלבן יהיה רך ובועות נוזליות בעובי, בערך 35 דקות יותר.
מפזרים עם אגוזי לוז הנותרים ומרווה.