גזר מזוגג עם הל וג'ינג'ר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, שן שום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. נסו הל-גזר מזוגג, גזרים מזוגגים מייפל והל, ו גזר מזוגג וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, השום וההל ומבשלים על חום מתון עד ריחני אך לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את הגזר והסוכר ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הגזר הם פריך במכרז, על 5 דקות.
מוסיפים את הגזר ומיצים כתומים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר קלף ומכסה הדוק ומבשלים את הגזר על אש נמוכה עד למכרז, כ -12 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון עד הגזר מזוגגים, על 5 דקות יותר. השליכו את תרמילי הג ' ינג ' ר וההל, העבירו לקערה והגשו.