גזר קלוי במחבת עם גרמולטה מנטה ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גזר קלוי במחבת עם מנטה ופטרוזיליה Gremolatan. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 114 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך גזר, מנטה, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צלעות כבש מטוגנות עם גרמולטה עם פטרוזיליה-מנטה, תבשיל טלה חריף עם גרמולטה מנטה ופטרוזיליה, ו בצל אדום קלוי עם גרמולטה רימון, כתום ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הגזר, מרק ו 1 כפית שמן במחבת גדולה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום למדיום וממשיכים לבשל עד שהגזר רך, 12 עד 14 דקות. לחשוף ולבשל, ערבוב, עד הנוזל התאדה והגזר הם השחמה קלה, עוד 2 עד 3 דקות. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
בינתיים, לשלב את מנטה, פטרוזיליה, מיץ, גרידה הנותרים 3 כפיות שמן בצלחת קטנה.
מפזרים מלח ופלפל. לזרוק את הגזר החם עם תערובת עשבי תיבול.