גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים
הבחור מבשל עם ילדים: ירך החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 1043 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ענפי טימין ופלחי לימון, שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר, ו ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מטגנים את הבצל במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה בחמאה במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
חמאה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את המרווה, קורנית, שום, סוכר חום, מלח, פלפל ומיץ תפוחים, ולאחר מכן לסחוט את חצי לימון לתוך התערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
סוכר חום
שום
בצל
פלפל
לימון
טימין
מרווה
מלח
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהתרד נבול, בערך 2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, רק לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תרד
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
לחזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מניחים מחבת חסינת תנור מעל חום בינוני גבוה ולהמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל, עם מלקחיים, מניחים את המותניים בחמאה החמה. חום את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
7
למעלה חזיר עם עלי מרווה, טימין (להיזהר כמו טימין עלול crackle) ושום.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
שום
טימין
חזיר
8
מוסיפים את שאר 1 כף חמאה ומניחים בתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אבל הקפד לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות F על מדחום בשר. (אם אתה מודאג על overcooking, להפוך את התנור על חם תוך כדי סיום שאר המנה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בשר
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
9
להעביר את החזיר למגש, אוהל עם קצת נייר ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
הסר את כל העלים מחבת ה "סאוט".
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
לרוטב: במחבת שחמת את החזיר, להמיס את החמאה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
מפזרים את הקמח לתוך מיצי המחבת החמים ולטפטף יחד כדי להפוך את רביכה. המשך לטאטא ולבשל את רביכה עד הופך חום בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
13
לטאטא סיידר תפוחים ולהמשיך לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
14
יוצקים מרק עוף ומרתיחים את התערובת עד שהרוטב סמיך, 5 עד 7 דקות בהתאם לעובי הרצוי. לסחוט את חצי הלימון לתוך התערובת. טעם לתיבול (מלח, פלפל וכו').
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
תיבול
פלפל
רוטב
לימון
מלח
15
מפזרים את עלי הטרגון הקרועים. לסיים על ידי להקציף בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
טרגון
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
כדי לשרת: לחלק את בצל תפוח לטגן בין 4 צלחות. חותכים את החזיר ולחלק מעל בצל תפוח לטגן. מכסים את החזיר ברוטב.