קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים

גיא מבשל עם ילדים: חלציים חזיר של ג'סי עם רוטב תפוחים
הבחור מבשל עם ילדים: ירך החזיר של ג'סי עם רוטב סיידר תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 1043 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ענפי טימין ופלחי לימון, שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, בשר חזיר צלוי עם תפוחים אפויים ורוטב סיידר, ו ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מטגנים את הבצל במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה בחמאה במשך 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את המרווה, קורנית, שום, סוכר חום, מלח, פלפל ומיץ תפוחים, ולאחר מכן לסחוט את חצי לימון לתוך התערובת. מבשלים ומערבבים בעדינות עד שמיץ התפוחים מצטמצם והבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחיםמיץ תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
לימוןלימון
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
3
מוסיפים את התרד לתערובת, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהתרד נבול, בערך 2 דקות. אתה לא רוצה לבשל את התרד יתר על המידה, רק לנבול אותו. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לחזיר: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים מחבת חסינת תנור מעל חום בינוני גבוה ולהמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מפזרים את החזיר עם מלח ופלפל, עם מלקחיים, מניחים את המותניים בחמאה החמה. חום את החזיר ביסודיות מכל הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
7
למעלה חזיר עם עלי מרווה, טימין (להיזהר כמו טימין עלול crackle) ושום.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שוםשום
טימיןטימין
חזירחזיר
8
מוסיפים את שאר 1 כף חמאה ומניחים בתנור. מבשלים את החזיר 20 עד 30 דקות, אבל הקפד לא לבשל יתר על המידה. הטמפרטורה הפנימית צריכה לקרוא 160 מעלות F על מדחום בשר. (אם אתה מודאג על overcooking, להפוך את התנור על חם תוך כדי סיום שאר המנה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בשרבשר
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
9
להעביר את החזיר למגש, אוהל עם קצת נייר ולתת לנוח.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
הסר את כל העלים מחבת ה "סאוט".
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
לרוטב: במחבת שחמת את החזיר, להמיס את החמאה על חום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים את הקמח לתוך מיצי המחבת החמים ולטפטף יחד כדי להפוך את רביכה. המשך לטאטא ולבשל את רביכה עד הופך חום בהיר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
13
לטאטא סיידר תפוחים ולהמשיך לערבב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
14
יוצקים מרק עוף ומרתיחים את התערובת עד שהרוטב סמיך, 5 עד 7 דקות בהתאם לעובי הרצוי. לסחוט את חצי הלימון לתוך התערובת. טעם לתיבול (מלח, פלפל וכו').
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
תיבולתיבול
פלפלפלפל
רוטברוטב
לימוןלימון
מלחמלח
15
מפזרים את עלי הטרגון הקרועים. לסיים על ידי להקציף בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
כדי לשרת: לחלק את בצל תפוח לטגן בין 4 צלחות. חותכים את החזיר ולחלק מעל בצל תפוח לטגן. מכסים את החזיר ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
רוטברוטב
בצלבצל
חזירחזיר
17
מקשטים עם קצת קורנית וחתיכת לימון.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון
טימיןטימין
18
מגישים עם קוסקוס ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
קוסקוסקוסקוס

מרכיבים

2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות6עד 8 תפוחים גרבנשטיין או תפוחים חמוצים אחרים, עור על, פרוס דקעד 8 תפוחים גרבנשטיין או תפוחים חמוצים אחרים, עור על, פרוס דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה4ריבס, קצוץ טרי או קפואCous cous ואספרגוס, להגשהCous cous ואספרגוס, להגשה6(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6עלי מרווה טריים, קצוציםעלי מרווה טריים, קצוצים2(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2(חוֹרֶף)שום קצוץשום קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל (או פחות) שמנת מתוקהעל (או פחות) שמנת מתוקה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1largesקליפות מלימוןקליפות מלימון1sprigטימין ופלחי לימון, לקישוטטימין ופלחי לימון, לקישוט680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירך חזירירך חזיר1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4ל 5 עלי מרווה טרייםל 5 עלי מרווה טריים4ל-5 עלי טרגון קרועיםל-5 עלי טרגון קרועים2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, מחולקתחמאה לא מלוחה, מחולקת4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך