גיבורים איטלקים
ניתן להכין את המתכון לגיבורים איטלקיים בתוך כ 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 712 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. זה עובד טוב כמנה עיקרית די יקרה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שום, פלפלים קלויים, גבינת פרובולון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 74%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חם איטלקי גיבורים, גיבורי קציצות נקניקיות איטלקיות, ו גיבורי כדורי בשר.
הוראות
במעבד מזון או בבלנדר שלבו את לבבות הארטישוק, השום ושמן הזית. תהליך עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
פורסים את גלילי הכריך לשניים לאורכם, ומוציאים את רוב הלחם הרך מלמעלה ומלמטה.
מורחים את משחת הארטישוק על כל צד של כל גליל.
מניחים שכבות של פלפלים אדומים, ארוגולה, סלמי, גבינת פרובולון, פפרונצ ' יני, זיתים ובצל לתוך הלחמניות. לוחצים יחד כריכים, ועוטפים היטב בנייר אלומיניום.
מניחים כריכים במקרר, ומניחים משהו כבד על גבי. זה עוזר להניח צלחת מעל, ואז להניח פחיות או כל מיכל משוקלל מעל. השתמשתי בגבינת קוטג'. מצננים עד 3 שעות. לעטוף, לחתוך לשניים וליהנות.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה]()
ביביאנו ויגנה דל קפנינו קיאנטי קלאסיקו גרנד סלציונה
אינטנסיבי ומורכב מאוד, עם תווים פירותיים רכים של דובדבן שחור ודובדבן, יחד עם ניחוחות חריפים עזים ונעימים, במיוחד של טבק, קקאו ופלפל שחור מעורבבים בתווים בלסמיים ומינרלים נעימים.