גינס-הליבוט מזוגג
הליבוט מזוגג גינס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבש, גינס מוצק, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מזוגגות גינס, ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש, ו גינס זיגוג בשר בקר משומר איטי.
הוראות
במחבת, להביא את מוצק ודבש לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ברפרוף, עד מופחת 1/2 כוס, 25 דקות.
יוצקים לתוך קערה חסינת חום ומערבבים מיץ לימון, רוטב חם 1/2 כפית מלח; לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בתבנית אפייה רדודה, יוצקים מחצית הזיגוג המוצק מעל פילה הליבוט ופונים לפרווה ביסודיות. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים כמה פעמים. שמור את זיגוג stout הנותרים.
מחממים את המטגן. להביא סיר של מים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ומרתיחים עד רק רך, על 4 דקות; לנקז.
יוצקים את זיגוג stout שמור לתוך הסיר ומרתיחים מעל חום גבוה עד מעובה מופחת 1/3 כוס, על 2 דקות.
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד מזוגג, על 1 דקה.
הסר את הליבוט מן המרינדה ולסדר את הפילה על תבנית אפייה מעוטרת.
מברישים את ההליבוט בשמן זית ומתבלים בפלפל. מטאטאים כ 4 אינץ ' מהחום עד משחימים בעושר ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות.
מעבירים את הליבוט לצלחות ומגישים עם גזר מזוגג גינס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.