קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

גינס-הליבוט מזוגג

גינס-הליבוט מזוגג
הליבוט מזוגג גינס הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבש, גינס מוצק, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: צלעות כבש מזוגגות גינס, ירך חזיר מזוגגת של גינס ודבש, ו גינס זיגוג בשר בקר משומר איטי.

הוראות

1
במחבת, להביא את מוצק ודבש לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון, ברפרוף, עד מופחת 1/2 כוס, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים לתוך קערה חסינת חום ומערבבים מיץ לימון, רוטב חם 1/2 כפית מלח; לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בתבנית אפייה רדודה, יוצקים מחצית הזיגוג המוצק מעל פילה הליבוט ופונים לפרווה ביסודיות. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים כמה פעמים. שמור את זיגוג stout הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מחממים את המטגן. להביא סיר של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מוסיפים את הגזר ומרתיחים עד רק רך, על 4 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
יוצקים את זיגוג stout שמור לתוך הסיר ומרתיחים מעל חום גבוה עד מעובה מופחת 1/3 כוס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סטאוטסטאוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את הגזר ומבשלים עד מזוגג, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
הסר את הליבוט מן המרינדה ולסדר את הפילה על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מברישים את ההליבוט בשמן זית ומתבלים בפלפל. מטאטאים כ 4 אינץ ' מהחום עד משחימים בעושר ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מעבירים את הליבוט לצלחות ומגישים עם גזר מזוגג גינס.
מרכיבים שתצטרך
גינסגינס
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הליבוטהליבוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.