גלגלי מנטה
גלגלי רוח מנטה עשויים להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 151 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, תמצית מנטה, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 11%, המנה הזו די גרועה. נסו גלגלי מנטה, גלגלי מנטה, ו גלגלי מנטה שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מנפים יחד את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומניחים בצד.
קרם חמאה וסוכר יחד בקערה גדולה אחרת.
מוסיפים ביצה ומקציפים עד להטמעה.
מוסיפים את תמצית הווניל והנענע. מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה, מקציפים עד לאיחוד.
מוציאים מחצית מהתערובת מהקערה.
מוסיפים צבעי מאכל, מקציפים עד לאיחוד מלא. בנייר שעווה מרדדים בצק ליצירת מלבן גדול בעובי של כ-1/4 אינץ'. חזור על שלב זה עם החצי השני של הבצק הלא צבעוני ללא צבע מאכל. מקררים במשך 2 שעות.
לקרוע 1 גיליון של נייר שעווה או קלף.
מפזרים את פני הנייר באבקת סוכר כדי למנוע הידבקות. בזהירות רבה, החלק את הבצק האדום על גבי הבצק הלבן. חתוך קצוות אם לא אחידים ותיקון במידת הצורך.
מרדדים בצק ליומן ויוצרים אפקט מערבולת.
מניחים את הבצק בחזרה במקרר ולתת צמרמורת במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
פורסים את הבצק לפרוסות בגודל 1/2 אינץ 'ומניחים על מגש גיליון מרופד בקלף במרחק של כ -1 אינץ' זה מזה.
מניחים מקל על מקל כ -1 אינץ ' דרך הצד השטוח של הבצק.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על רשת.
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
ציוד מיוחד: 24 מקלות סוכרייה על מקל .