גלוג
ייתכן שגלג הוא רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם שזיף מיובש, ברנדי, תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Glögg, Glögg, ו Glogg (מתכונים דומים).
הוראות
קשור ציפורן, תרמילי הל וזרעים, קינמון וג ' ינג ' רוט בשקית גבינה.
חום ספייס תיק, מים, שקדים, צימוקים, שזיפים מיובשים וכתום לרתיחה בתנור הולנדי 4 ליטר; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 45 דקות.
הסר שקית תבלינים, שזיפים מיובשים וכתום. (להזמין שזיפים מיובשים לאכילה אם תרצה.) מערבבים את שאר החומרים. מכסים וחום מעל חום בינוני עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מצקת שקדים חצי וכמה צימוקים לתוך כל כוס לפני מילוי עם glgg חם.