גלטות אוכמניות-אפרסק
גלטות אוכמניות-אפרסק יכולות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 170 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו בצק לפאי, סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גלטות אפרסק ואוכמניות אפרסק עם לימון טימין סוכר, גלטות מחבת אפרסק לבן כפרי, אוכמניות ובזיליקום, ו אפרסק מלבה גלטות.
הוראות
קו גיליון אפייה בנייר כסף או קלף.
רול 1 חלק בצק לתוך מעגל 12 אינץ'; מקום על נייר.
מערבבים אפרסקים, אוכמניות, וסוכר 1/4 כוס. מסדרים חצי תערובת אפרסק במרכז הבצק, ומשאירים גבול 3 אינץ'. מקפלים קצוות הבצק למרכז, לוחצים בעדינות לאטום (הבצק יכסה רק חלקית תערובת אפרסק).
מברשת חצי שימורים מומסים על תערובת אפרסק וקצוות של בצק.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את גאלט מהתנור); אופים 20 דקות נוספות או עד להשחמה קלה. חזור על הנוהל עם הבצק שנותר, תערובת אפרסק ושימור.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
חותכים כל גאלט ל8 טריזים.