גלידות פקאן דלעת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידות פקאן דלעת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 432 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, שמנת מתוקה כבדה, אגוזי פקאן וג'ינג'ר טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גלידות פאי פקאן, גלידות פקאן קרמל, ו נקטרינה, פטל שחור, ופקאן גלידות.
הוראות
בסיר קטן שלבו את הסוכר, עמילן התירס והתבלינים. מערבבים פנימה דלעת וחלב לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1 כפית וניל.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ואת הווניל שנותר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
גורפים גלידה לשש מנות קינוח. מעל כל אחד 1/4 כוס רוטב דלעת ו 1/3 כוס קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
ניתן לשלב סונדה עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "