גלידת אגוזי דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו גלידת אגוזי דובדבן. מנה אחת מכילה 722 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -63 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-12 מנות. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות . זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם סוכר, שמנת כבדה, קוקוס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת דובדבנים ומאפינס דובדבנים, תמרים ואגוזים .
הוראות
בסיר גדול מחממים שמנת על אש בינונית עד שנוצרות בועות מסביב לדפנות הסיר; מערבבים פנימה סוכר ומלח עד להמסה.
טורפים כמות קטנה מהשמנת לתוך הביצים. מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה תמצית. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; מערבבים במשך 2 דקות. לחץ על נייר שעווה על משטח הרפרפת. מעבירים למקרר למספר שעות או ללילה.
ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש; להקפיא לפי הוראות היצרן. מקררים את יתרת התערובת עד להקפאה.
מערבבים את הדובדבנים, הקוקוס, השקדים והשוקולד לתוך הגלידה רק עד לאיחוד.
מעבירים לכלי מקפיא; מקפיאים 2-4 שעות לפני ההגשה.