גלידת אספרגוס
גלידה אספרגוס היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %74 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך חלב, חלמונים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה.
הוראות
חותכים את העליון 2 עד 3 אינץ ' מכל גבעול אספרגוס; שומרים את התחתית לשימוש נוסף.
ממלאים קערה גדולה במי קרח. מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את צמרות אספרגוס ומבשלים עד ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
מסננים ולצלול לתוך מי הקרח, ואז לנקז היטב ולהעביר לבלנדר; להפריש.
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר בקערה בינונית.
מחממים את החלב והקרם בסיר מעל חום בינוני עד שהוא פשוט רותח.
הסר מהחום ולהוסיף בהדרגה את תערובת החלמון, לטאטא כל הזמן. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את הכף ו מדחום רושמת 170 מעלות F, על 10 דקות (לא נותנים לרתיחה פודינג).
להעביר את פודינג לבלנדר עם אספרגוס פירה עד חלקה, 1 עד 2 דקות. מגניב לחלוטין, ואז להתאמץ דרך מסננת בסדר-mesh.
להקפיא את רפרפת אספרגוס במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. השתמש בשתי כפות כדי לעצב את הגלידה לתוך quenelles (כפות בצורת אליפסה).