גלידת אספרסו
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1692 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 119 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פולי אספרסו מצופים בשוקולד, אספרסו, תמצית ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס מדידה גדולה, מערבבים יחד את השמנת הכבדה, חלב מרוכז ממותק, אספרסו ותמצית וניל. מקררים עד מקורר היטב, על 1 שעה.
לאחר התערובת הוא מקורר ביסודיות, להפעיל את מכונת הגלידה שלך ויוצקים בתערובת שמנת. נטישה עד התערובת נראית slushy כמו לשרת רך, 12 עד 15 דקות.
מניחים את המכל במקפיא עד הגלידה הוא מוצק מספיק כדי לגרוף, במשך כמה שעות.
מגישים עם קצפת ושעועית אספרסו מצופה שוקולד.