קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

גלידת אספרסו

גלידת אספרסו
גלידת אספרסו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. צופה הדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 1165 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ליקר קלואה, חצי וחצי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.

הוראות

1
מחממים את חצי וחצי עד שהוא יוצר בועות סביב קצה המחבת ואדים מתחיל לעלות. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה, מקציפים את החלמונים,הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת. מוסיפים לאט את חצי וחצי החמים עד לאיחוד. נגבו את התבנית ושפכו את התערובת חזרה לתבנית הנקייה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, למשך 5 עד 10 דקות, עד שהוא מסמיך והקרם מצפה את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את השמנת דרך מסננת דקה לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את פולי האספרסו הטחונים, הקהלה והווניל ומכניסים למקרר לצינון מלא.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
יוצקים את קרם האספרסו למקפיא גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
מערבבים פנימה את פולי האספרסו הקצוצים, כף למיכל ומניחים להקפיא למספר שעות. מרככים מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
6
הערה: להיות בטוח שיש לך טחון אספרסו שעועית, לא מיידי אספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה