גלידת אספרסו
גלידת אספרסו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הקינוחים שלך. צופה הדמות שלך? מתכון ידידותי ללא גלוטן ופודמפה זה כולל 1165 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ליקר קלואה, חצי וחצי, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 5 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו.
הוראות
מחממים את חצי וחצי עד שהוא יוצר בועות סביב קצה המחבת ואדים מתחיל לעלות. בינתיים, בקערה של מערבל חשמלי המצויד בחיבור ההנעה, מקציפים את החלמונים,הסוכר והמלח עד לקבלת תערובת. מוסיפים לאט את חצי וחצי החמים עד לאיחוד. נגבו את התבנית ושפכו את התערובת חזרה לתבנית הנקייה. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, למשך 5 עד 10 דקות, עד שהוא מסמיך והקרם מצפה את גב הכף.
יוצקים את השמנת דרך מסננת דקה לתוך קערה.
מוסיפים את פולי האספרסו הטחונים, הקהלה והווניל ומכניסים למקרר לצינון מלא.
יוצקים את קרם האספרסו למקפיא גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן.
מערבבים פנימה את פולי האספרסו הקצוצים, כף למיכל ומניחים להקפיא למספר שעות. מרככים מעט לפני ההגשה.
הערה: להיות בטוח שיש לך טחון אספרסו שעועית, לא מיידי אספרסו.