גלידת בטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידה בטטה. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא חצי-חצי, אדמה, זנגביל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יום לפני שאתה עושה את הגלידה להקפיא את הגלידה להוסיף גלידה במשך 24 שעות מלאות.
מוסיפים את מחית הבטטה לקערה גדולה יחד עם חצי חצי, בירה, סוכר חום בהיר, קינמון, זנגביל טחון, allspice, ומלח.
להקציף יחד עד חלקה. מכסים בניילון נצמד ומקררים את התערובת ביסודיות לפני התהפכות.
חבוץ במכונת הגלידה שלך עד שהוא קופא למצב קפוא רך, על 20 עד 25 דקות. לשים במקפיא להמשיך המשרד עד שאתה מוכן לשרת.