גלידת ביצה עם רוטב רום חם בחמאה
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, גלידת ליקר ביצים עם רוטב רום חם בחמאה עשויה להיות עצומה ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 265 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. אם יש בידכם קצפת כבדה, סירופ תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. זה מושלם עבור חג המולד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה ציון כף של 10%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת גבינה רום עם חמאה חמה עם סוכר חום-רוטב רום, עוגות גבינה רום עם חמאה חמה עם רוטב רום-קרמל, ו אגסים ברוטב רום חם בחמאה.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים חלמונים וסוכר; מניחים בצד. בסיר כבד גדול שלבו את השמנת והחלב. פיצול שעועית וניל לחצי לאורכו. בעזרת סכין חדה מגרדים זרעים לתבנית; הוסף שעועית.
מחממים תערובת שמנת עד שנוצרות בועות סביב דפנות התבנית.
מקציפים כמות קטנה של תערובת חמה לתערובת הביצים. מחזירים את כל המחבת, מחליקים כל הזמן. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה ומצפים את גב הכף.
מעבירים במהירות לקערה; מניחים במי קרח ומערבבים למשך 2 דקות. מערבבים רום ואגוז מוסקט. לחץ על ניילון נצמד על פני השטח של פודינג. מכניסים למקרר למספר שעות או למשך הלילה.
מחק שעועית וניל. למלא גליל של מקפיא גלידה שני שלישים מלא; להקפיא בהתאם להוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.
לרוטב, בסיר קטן, ממיסים חמאה על אש בינונית. מערבבים פנימה סוכר חום, שמנת וסירופ תירס; מבשלים ומערבבים עד להמסת הסוכר.
מסירים מהאש; מערבבים רום.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם בחירה מצוינת לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "