גלידת בלאקברי מערבולת
גלידת בלאקברי מערבולת היא ללא גלוטן קינוח. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, מלח, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור קיץ. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: גלידת בלאקברי מערבולת, גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות, ו לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים; לנצח עם מיקסר עד חלקה. הכה בcrme frache וחלב כוס 1. מערבבים 3 כוסות חלב וסירופ תירס.
יוצקים לתוך קופסת המקפיא של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.
מערבבים אוכמניות ומיץ לימון במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מסננים את תערובת ברי דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים. לגרד גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא.
טפטוף ברי תערובת על גבי גלידה; מערבולת בעדינות. לכסות ולהקפיא 1 שעה.