גלידת גבינת Mahón
והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 965 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, גבינת פונטינה דנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת דלעת ללא נטישה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב רק לרתיחה ב 1 1/2 - ל 2 ליטר סיר כבד.
לטאטא יחד ביצים, סוכר, וקורטוב של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם איטי, לטאטא.
יוצקים פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד שהוא רושם 170 עד 79° על מדחום, 2 עד 3 דקות. מיד לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה, ולאחר מכן להוסיף גבינות וניל, ערבוב עד גבינות נמסים לחלוטין משולבים. מכסים את פני רפרפת עם סיבוב של נייר שעווה וצינה עד קר מאוד, על 4 שעות.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות.
בואו לרכך בטמפרטורת החדר 20 דקות לפני ההגשה.
גלידה יכולה להתבצע 1 שבוע קדימה.