מתכון שוקולד גריסים גלידה יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 7 שעות ו-10 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 511 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך חלב, סוכר, חצי וחצי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, להכות את חלמון הביצה בקלילות עם מקצף, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים את הקקאו, הסוכר, ו 2 כפות של החלב והכו עד מעובה כהה, חום מבריק בצבע, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר
חלב
3
בסיר קטן, חום 1 1/2 כוסות חצי וחצי ואת הקרם על חום בינוני-נמוך עד מדחום ממתקים רושמת150 מעלות F. (אתה יכול לראות קיטור עולה מהמחבת, אבל החלב והקרם לא צריך להתחיל לרתוח.)
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
קרם
חלב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
מחבת
4
עם סכין חדה, לחתוך את שעועית וניל לאורכו, לגרד את הזרעים השחורים הזעירים לתוך חצי וחצי, ולהוסיף את שעועית וניל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
5
מוסיפים את הגריסים וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם ושומרים על הטמפרטורה סביב 150 מעלות F, עד גריסים להתנפח ואת התערובת מתעבה לעקביות של דייסה דקה, על 10 עד 20 דקות, בהתאם לרעננות של גריסים ואת גסות הטחינה.
מרכיבים שתצטרך
דגנים חמים
גריסים
6
הסר את שעועית וניל ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית וניל
7
לטאטא 1 כוס של תערובת חצי וחצי שיבולת שועל לאט לתוך תערובת הקקאו, ערבוב כל הזמן עד הנוזלים משולבים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
גריסים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים את השוקולד הקצוץ לתערובת שיבולת השועל הנותרת בסיר ומערבבים עד שהוא מתמוסס, 2 עד 3 דקות. מערבבים את תערובת הקקאו לתוך גרגרים ותערובת שוקולד ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם כדי למנוע חריכה, עד פודינג מתעבה למרקם של פודינג עבה, נוזלי, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
פודינג
אבקת קקאו
גריסים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולהעביר למכל. לחץ על עטיפת פלסטיק על פני רפרפת ומקרר במשך 4 שעות או לילה, עד פודינג קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
10
יוצקים את פודינג לתוך מכונת גלידה ו נטישה על פי הוראות היצרן עד הגלידה הופך עבה מאוד ומחזיק את צורתו. להעביר במהירות את הגלידה למכולה עם מכסה הדוק הולם. אם יש מקום כלשהו בין פני השטח של הגלידה והמכסה, לטפוח על גיליון פלסטיק לעטוף על פני השטח. כסה את המכולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
פודינג
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
עטיפת פלסטיק
11
להקפיא את הגלידה עד שהוא התקשה, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה
12
הסר מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה ולהסיר את עטיפת הפלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
13
מגישים מנות קטנות של גלידה בקערות, ומקשטים בשוקולד מגולח או לכיף, קמצוץ שיבולת שועל יבשה וגולמית.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Schloss Vollrads ריזלינג Spatlese. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.