גלידת דלעת טבעונית
גלידה דלעת טבעונית היא ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 730 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לך חלב סויה, חלב סויה, תבלין פשטידת דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. . מתכונים דומים: גלידת דלעת בריאה (טבעוני & ללא גלוטן), גלידת לבנדר טבעונית, ו גלידת דלעת ללא נטישה.
הוראות
מערבבים 1/4 כוס חלב סויה עם arrowroot ולהניח בצד.
לטאטא יחד 1 3/4 כוס חלב סויה, חלב סויה, סוכר חום, מחית דלעת, תמצית וניל, ותבלינים פשטידת דלעת בסיר מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רק רותחים.
הסר את המחבת מן החום; מערבבים בתערובת arrowroot להתעבות. להפריש להתקרר במשך 30 דקות.
מילוי גליל של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן.