גלידת וניל וקינמון מלוחה
גלידת וניל וקינמון מלוחה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מתכון זה מכין 2 מנות עם 1752 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 123 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 52 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מלח, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: גלידת פאי אפרסק וניל קינמון, אגס-קינמון פריך עם גלידת ונילן, ו בננות קינמון-סוכר בגריל עם גלידת ונילן ובורבון.
הוראות
בסיר בינוני על אש בינונית מוסיפים את שעועית הווניל המפוצלת, הקינמון ואגוז המוסקט. מביאים את החלב לרתיחה בלבד, מכסים ומכבים את האש.
תנו לתבלינים לצלול, בערך 15 דקות.
בקערה גדולה שאינה מגיבה מוסיפים את החלמונים ושני הסוכרים.
מקציפים עד שהסוכר מתמוסס ברובו לחלמונים, כ -2 דקות.
מזג את הביצים לחלב על ידי הוספת 1 כוס חלב מקורר לתערובת הביצים, תוך הקצפה מתמדת. ממשיכים להוסיף לאט את החלב לתערובת הביצים עד לאיחוד שניהם.
מעבירים את תערובת החלב חזרה לסיר ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד בכף עץ, עד שהתערובת סמיכה מספיק כדי לצפות את גב הכף, 2 דקות בערך.
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השמנת הכבדה, תמצית הווניל והמלח. מסננים דרך מסננת דקה לקערה מקוררת. מערבבים את התערובת מדי פעם עד שהתקררה לחלוטין. מערבבים את תמצית וניל לתוך פודינג מקורר. מקררים במשך שעה 1.
יוצקים את התערובת ליצרנית גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרנים.
מגישים את הגלידה בקונוסי וופל ומקשטים בשקדי מרקונה קצוצים ומלח ים גס.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
קרם שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון הם הבחירות המובילות שלי לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "