קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

גלידת חורף עם מייפל, קינמון ואוכמניות

גלידת חורף עם מייפל, קינמון ואוכמניות
גלידת חורף עם מייפל, קינמון ואוכמניות היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1863 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. מתכון זה מ SippitySup יש 248 אוהדים. אם יש לך סוכר חום, דבש, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו גלידת מייפל עם פרלינים פקאן קינמון וחמוציות, עוגת גלידת קינמון, ו גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חמוציות בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחממים את מיץ החמוציות במחבת רוטב קטנה רק עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציותמיץ חמוציות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
1
מניחים את מתלה התנור במרכז המיקום ולחמם מראש ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים פקאנים, סוכר חום, דבש, חמאה, קינמון ו 1/8 כפית מלח בקערה קטנה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים את האגוזים בשכבה אחת על תבנית אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 8 דקות. להזיז את האגוזים עם מזלג כדי למנוע מהם להתקבץ.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים 2 דקות יותר, להזיז את האגוזים שוב, ואז לבשל 2 או 3 דקות יותר. האגוזים ייראו תוססים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. להעביר אותם סביב כמה פעמים במהלך תהליך הקירור כדי לשמור אותם מלהידבק זה לזה ככל האפשר. פעם מבושל לשבור כל גושים גדולים עם האצבעות שלך. שים בצד כמה שיותר אגוזים נוגעים ככל האפשר.הפוך את הגלידה: חצי למלא קערה גדולה עם קרח ומים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
מיםמים
אגוזיםאגוזים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
7
מערבבים 2 אונקיות חלב עם עמילן תירס בקערה קטנה. מערבבים עד משולב לחלוטין וחלק; להגדיר aside.In קערה בינונית נפרדת להקציף את מסקרפונה ו - ¼ כפית מלח יחד עד משולב היטב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
מערבבים את הקרם עם סירופ התירס לתוך כוס מדידה pourable; להפריש.להביא את סירופ מייפל לרתיחה בסיר גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. ברגע שהוא מתחיל לרתוח להוריד את החום בינוני ומבשלים כ 8 דקות. זה יהיה מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
סירופ תירססירופ תירס
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
הסר מן החום, ערבוב כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת סירופ שמנת תירס, ולאחר מכן להוסיף את החלב שנותר.מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
קרםקרם
חלבחלב
10
הסר מן החום בהדרגה לערבב בתערובת קורנפלור. לחזור לחום ולאפשר לו לחזור לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
הסר מהחום ולתת מגניב על 2 דקות ואז בהדרגה לטאטא את תערובת חלב חם לתוך קערה בינונית עם תערובת גבינת מסקרפונה. תמשיך להקציף עד שזה יהיה מאוד חלק. לאפשר לו להתקרר על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
יוצקים את התערובת לתוך שקית מקפיא 1-gallon Ziplock. אטמו את השקית והטביעו אותה בקערת מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
יוצקים את התערובת הצוננת דרך מסננת רשת דקה ישירות לתוך הקערה של יצרנית הגלידה. זה משפר את המרקם של הגלידה. בצע את כיוון הייצור על המכונה עד הגלידה חלקה, עבה ושמנת. זה צריך להיות מושך מן הצדדים רק קצת כפי שהוא מתערבב.לארוז את הגלידה לתוך מיכל אחסון 1 ליטר, קיפול pralines פקאן וחמוציות לסירוגין כמו שאתה הולך. לאטום עם מכסה אטום. להקפיא את הגלידה עד חברה מאוד, לפחות 4 שעות.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
גלידהגלידה
פרליניםפרלינים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
מסננתמסננת
קערהקערה