קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות10
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת חמאת ברנדי

גלידת חמאת ברנדי
המתכון ברנדי חמאה גלידה יכול להתבצע בערך 30 דקות.. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2710 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 188 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו קינוח. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חמאה, סוכר חום, חלב וחלמון ביצה. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גלידת חמאת פקאן ברנדי מגלידה Happy Hour, ברנדי - קרמל גלידת פחזניות, ו גלידת קפה עם ברנדי דובדבנים.

הוראות

1
מחממים את החמאה במחבת קטנה עד שרק מתחיל לקחת על עצמו צבע חום אגוזים להסיר מן החום מיד כפי שהוא ימשיך לצבוע. מערבבים בברנדי, ואז לעזוב להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מחממים את החלב בסיר אבל אל תתנו לו לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר בקערה עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים את החלב החם, לטאטא ברציפות, ואז לחזור לסיר להגדיר מעל חום נמוך. מבשלים 3-4 דקות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של הכף שלך. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא את הקרם עד שהוא יוצר פסגות רכות, billowy. מקפלים בחמאת ברנדי ותערובת פודינג. נטישה במכונת גלידה עד שנקבע, ולאחר מכן לשמור במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
קרםקרם
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.