גלידת טארט לימון
גלידת טארט לימון היא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה על 19 שעות. אם יש לכם אבקת גלוקוז, גרידת לימון, חלבוני ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. מתכונים דומים: גלידת לימון שמנת, עוגת לימון, ו טארט קרם לימון חדש.
הוראות
מערבבים חלב מלא, שמנת כבדה, סוכר הפוך, חלמונים ביצה, סוכר מגורען, אבקת חלב, ומייצב בקערת נירוסטה גדולה.
מניחים את הקערה על פני מים רותחים.
ערבוב כל הזמן, לאט לבשל את התערובת עד עקביות עבה.
מוסיפים גרידת לימון מסוכר קצוצה ותמצית שמן לימון לתערובת. לקרר את התערובת על אמבט מי קרח. מכסים ומקררים את אמבט הגלידה בין לילה. למחרת, תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה של מערבל לעמוד, קרם חמאה וסוכר במהירות נמוכה.
מוסיפים קמח, קמח שקדים ומלח וממשיכים לערבב על נמוך עד משולב באופן מלא, על 3 עד 4 דקות. באמצעות הידיים, לשבור את הבצק להתפוררות קטנה ולמקם אותם על תבנית אפייה.
אופים במשך 8 עד 10 דקות או עד חום זהוב.
בואו להתקרר לחלוטין לכסות עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על יבש.
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
בקערת ערבוב נקייה ויבשה, מקציפים את חלבוני הביצה לפסגות רכות. במהירות נמוכה, להוסיף בהדרגה את הסוכר מגורען למרנג, להגדיל את המהירות, ואת מקציפים את מרנג לפסגות נוקשות.
מעבירים מרנג לשקית צנרת ומוציאים את המרנג לצורות גליל ארוכות על סחף או פיסת נייר קלף. אבק את צמרות עם אבקת סוכר.
בואו להתקרר לחלוטין. להתפורר מרנג ולכסות בניילון נצמד כדי לשמור על יבש.
מערבבים ביצים, סוכר מגורען, אבקת גלוקוז, ומיץ לימון טרי בקערת נירוסטה גדולה.
מניחים את הקערה על מחבת גדולה של מים רותחים. ערבוב כל הזמן, לאט לבשל את התערובת כדי curd עקביות.
מניחים את התערובת על אמבט מי קרח להתקרר עד 100 מעלות F.
מוסיפים חמאה ומשלבים היטב. מקררים את התערובת עד מאוד קר.
לעבד את הגלידה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מעבירים את הגלידה לקערת ערבוב גדולה ומקפלים בחתיכות מתפוררות ומקצפת. לאחר מכן מוסיפים את בסיס גלידת הלימון ומקפלים לשלב עד גלידות 2 הם משובש יפה.
העברה מכולות אטומות להקפיא עד מוקשה, על 2 שעות.