קושימומחה
מוכן ב414 שעות
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

גלידת טוסט קינמון

גלידת טוסט קינמון
גלידת טוסט קינמון היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1354 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 414 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו קינמון טוסט קראנץ® גלידה.

הוראות

1
להביא חלב ומקלות קינמון לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
בעוד חלב ג ' יפים, לשים מדפים תנור בשליש העליון והתחתון של תנור מחממים ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חותכים 3 פרוסות לחם לקוביות 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה. רבע הנותרים 2 פרוסות ודופק במעבד מזון לעשות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים יחד חמאה, סוכר חום וקינמון טחון בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
טפטוף 3 כפות תערובת חמאה על קוביות לחם ומערבבים קלות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
מורחים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
מוסיפים פירורי לחם לתערובת החמאה שנותרה ומערבבים באופן שווה את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
8
מורחים פירורים באופן שווה במחבת אפייה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים קוביות לחם ופירורים, ערבוב מדי פעם ומיקום החלפת מחבתות באמצע האפייה, עד חום זהוב פריך, על 25 דקות בסך הכל. מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר פירורי לחם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
להחזיר חלב לרתיחה, ואז לשפוך על פירורי לחם ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
11
יוצקים חלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, לחיצה קשה על מוצקים, ואז לזרוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען, מולסה וקורטוב של מלח בקערה. להחזיר תערובת חלב לרתיחה ולהוסיף חצי תערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
להוסיף תערובת חלמון בזרם איטי לחלב בסיר, לטאטא, ואז לבשל מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה רושמת מדחום 170 עד 79° (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
הסר מהחום ומערבבים מיד קרם, ואז לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת. רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה לתוך קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ערבוב מדי פעם עד קר, כ 15 דקות. להקפיא רפרפת במכונת גלידה עד כמעט המשרד. מקפלים קוביות לחם לתוך גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
למרות הטוסט הוא crunchiest הראשון 2 ימים לאחר שהוא עשה, הגלידה שומרת 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים