קושימומחה
מוכן ב414 שעות
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

גלידת טוסט קינמון

גלידת טוסט קינמון
גלידת טוסט קינמון היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1354 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 414 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו קינמון טוסט קראנץ® גלידה.

הוראות

1
להביא חלב ומקלות קינמון לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בעוד חלב ג ' יפים, לשים מדפים תנור בשליש העליון והתחתון של תנור מחממים ל 149°.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
חותכים 3 פרוסות לחם לקוביות 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה. רבע הנותרים 2 פרוסות ודופק במעבד מזון לעשות פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים יחד חמאה, סוכר חום וקינמון טחון בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טפטוף 3 כפות תערובת חמאה על קוביות לחם ומערבבים קלות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מורחים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מוסיפים פירורי לחם לתערובת החמאה שנותרה ומערבבים באופן שווה את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מורחים פירורים באופן שווה במחבת אפייה רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים קוביות לחם ופירורים, ערבוב מדי פעם ומיקום החלפת מחבתות באמצע האפייה, עד חום זהוב פריך, על 25 דקות בסך הכל. מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר פירורי לחם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
להחזיר חלב לרתיחה, ואז לשפוך על פירורי לחם ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
יוצקים חלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, לחיצה קשה על מוצקים, ואז לזרוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען, מולסה וקורטוב של מלח בקערה. להחזיר תערובת חלב לרתיחה ולהוסיף חצי תערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להוסיף תערובת חלמון בזרם איטי לחלב בסיר, לטאטא, ואז לבשל מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה רושמת מדחום 170 עד 79° (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
הסר מהחום ומערבבים מיד קרם, ואז לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת. רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה לתוך קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ערבוב מדי פעם עד קר, כ 15 דקות. להקפיא רפרפת במכונת גלידה עד כמעט המשרד. מקפלים קוביות לחם לתוך גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
למרות הטוסט הוא crunchiest הראשון 2 ימים לאחר שהוא עשה, הגלידה שומרת 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים