גלידת טוסט קינמון
גלידת טוסט קינמון היא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1354 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 414 שעות. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו קינמון טוסט קראנץ® גלידה.
הוראות
להביא חלב ומקלות קינמון לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול, מכוסה, 30 דקות.
בעוד חלב ג ' יפים, לשים מדפים תנור בשליש העליון והתחתון של תנור מחממים ל 149°.
חותכים 3 פרוסות לחם לקוביות 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה. רבע הנותרים 2 פרוסות ודופק במעבד מזון לעשות פירורי לחם.
מקציפים יחד חמאה, סוכר חום וקינמון טחון בקערה אחרת.
טפטוף 3 כפות תערובת חמאה על קוביות לחם ומערבבים קלות מעיל.
מורחים בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה.
מוסיפים פירורי לחם לתערובת החמאה שנותרה ומערבבים באופן שווה את המעיל.
מורחים פירורים באופן שווה במחבת אפייה רדודה אחרת.
אופים קוביות לחם ופירורים, ערבוב מדי פעם ומיקום החלפת מחבתות באמצע האפייה, עד חום זהוב פריך, על 25 דקות בסך הכל. מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להעביר פירורי לחם לקערה.
להחזיר חלב לרתיחה, ואז לשפוך על פירורי לחם ולתת לעמוד 10 דקות.
יוצקים חלב דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, לחיצה קשה על מוצקים, ואז לזרוק אותם.
מקציפים יחד חלמונים, סוכר מגורען, מולסה וקורטוב של מלח בקערה. להחזיר תערובת חלב לרתיחה ולהוסיף חצי תערובת חלמון בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב היטב.
להוסיף תערובת חלמון בזרם איטי לחלב בסיר, לטאטא, ואז לבשל מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעובה רושמת מדחום 170 עד 79° (לא נותנים לרתיחה).
הסר מהחום ומערבבים מיד קרם, ואז לשפוך פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערת מתכת. רפרפת צ ' ילי מהירה על ידי הגדרת קערה לתוך קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים ערבוב מדי פעם עד קר, כ 15 דקות. להקפיא רפרפת במכונת גלידה עד כמעט המשרד. מקפלים קוביות לחם לתוך גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות.
למרות הטוסט הוא crunchiest הראשון 2 ימים לאחר שהוא עשה, הגלידה שומרת 1 שבוע.