קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת לימון-פטל Bombes

גלידת לימון-פטל Bombes
גלידת לימון-פטל Bombes נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קליפת לימון, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes, גלידת לימון שמנת, ו עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף סוכר, מיץ לימון, חלמונים, לקלף, ומלח להתמזג העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים מעל מים רותחים (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא עד שהתערובת מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
העברת תערובת לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
Beat cream בקערה בינונית אחרת עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים לתוך תערובת לימון 3 תוספות. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
קו שש כוסות רפרפת 3/4 כוס עם נייר כסף, משאיר בליטה נדיבה. מעט לרכך ליטר גלידה במיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות. מידה 1/2 כוס גלידה ומניחים 1 כוס פודינג מוכן. באמצעות חזרה של כפית וטבילה כפית בכוס מים חמים לפי הצורך, לחץ על גלידה בשכבה זוגית על החלק התחתון ועל הצדדים של כוס, יצירת חלול במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
שים את הכוס במקפיא. חזור עם 5 כוסות מוכנות שנותרו. להחזיר את שאר הגלידה ב quart למקפיא. להקפיא גלידה בכוסות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
8
כף 2 כפות סורבה לתוך חלול במרכז כל כוס לארוז בחוזקה. החזר כוסות למקפיא לשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
9
מחלקים קרם לימון בין כוסות, החלקה צמרות. להקפיא 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
מעט resoften הנותרים גלידה במיכל quart ב מיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מורחים 2 כפות גלידה על קרם לימון בכל כוס, מכסה לחלוטין. קיפול לסכל מעל bombes לכסות; להקפיא לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
רדיד פתוח על bombes; להפוך bombes החוצה על מנות. לקלף רדיד. כף פירות יער טריים לצד.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "