גלידת לימון-פטל Bombes
גלידת לימון-פטל Bombes נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קליפת לימון, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes, גלידת לימון שמנת, ו עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר, מיץ לימון, חלמונים, לקלף, ומלח להתמזג העליון של דוד כפול.
מניחים מעל מים רותחים (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים).
לטאטא עד שהתערובת מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, כ 6 דקות.
העברת תערובת לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, כ -45 דקות.
Beat cream בקערה בינונית אחרת עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים לתוך תערובת לימון 3 תוספות. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
קו שש כוסות רפרפת 3/4 כוס עם נייר כסף, משאיר בליטה נדיבה. מעט לרכך ליטר גלידה במיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות. מידה 1/2 כוס גלידה ומניחים 1 כוס פודינג מוכן. באמצעות חזרה של כפית וטבילה כפית בכוס מים חמים לפי הצורך, לחץ על גלידה בשכבה זוגית על החלק התחתון ועל הצדדים של כוס, יצירת חלול במרכז.
שים את הכוס במקפיא. חזור עם 5 כוסות מוכנות שנותרו. להחזיר את שאר הגלידה ב quart למקפיא. להקפיא גלידה בכוסות 1 שעה.
כף 2 כפות סורבה לתוך חלול במרכז כל כוס לארוז בחוזקה. החזר כוסות למקפיא לשעה 1.
מחלקים קרם לימון בין כוסות, החלקה צמרות. להקפיא 1 שעה.
מעט resoften הנותרים גלידה במיכל quart ב מיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות.
מורחים 2 כפות גלידה על קרם לימון בכל כוס, מכסה לחלוטין. קיפול לסכל מעל bombes לכסות; להקפיא לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
רדיד פתוח על bombes; להפוך bombes החוצה על מנות. לקלף רדיד. כף פירות יער טריים לצד.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, וקליפת לימון.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "