קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת לימון-פטל Bombes

גלידת לימון-פטל Bombes
גלידת לימון-פטל Bombes נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, קליפת לימון, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes, גלידת לימון שמנת, ו עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף סוכר, מיץ לימון, חלמונים, לקלף, ומלח להתמזג העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מניחים מעל מים רותחים (לא מאפשרים תחתית המחבת לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא עד שהתערובת מתעבה ומדחום מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, כ 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
העברת תערובת לקערה בינונית. צמרמורת עד קר, כ -45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
Beat cream בקערה בינונית אחרת עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים לתוך תערובת לימון 3 תוספות. כיסוי וצינה לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
קו שש כוסות רפרפת 3/4 כוס עם נייר כסף, משאיר בליטה נדיבה. מעט לרכך ליטר גלידה במיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות. מידה 1/2 כוס גלידה ומניחים 1 כוס פודינג מוכן. באמצעות חזרה של כפית וטבילה כפית בכוס מים חמים לפי הצורך, לחץ על גלידה בשכבה זוגית על החלק התחתון ועל הצדדים של כוס, יצירת חלול במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
שים את הכוס במקפיא. חזור עם 5 כוסות מוכנות שנותרו. להחזיר את שאר הגלידה ב quart למקפיא. להקפיא גלידה בכוסות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
8
כף 2 כפות סורבה לתוך חלול במרכז כל כוס לארוז בחוזקה. החזר כוסות למקפיא לשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
9
מחלקים קרם לימון בין כוסות, החלקה צמרות. להקפיא 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
10
מעט resoften הנותרים גלידה במיכל quart ב מיקרוגל בהגדרה נמוכה במרווחים של 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
11
מורחים 2 כפות גלידה על קרם לימון בכל כוס, מכסה לחלוטין. קיפול לסכל מעל bombes לכסות; להקפיא לפחות 3 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
רדיד פתוח על bombes; להפוך bombes החוצה על מנות. לקלף רדיד. כף פירות יער טריים לצד.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה, וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "