גלידת מייפל-תאנה היא ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סירופ מייפל, חלמונים, שמנת וקצפת כבדה. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, וזה טוב. נסו גלידת מייפל-תאנה, גלידת תאנה, ו גלידת מייפל בייקון {אין צורך במכונת גלידה!} עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: יצרנית גלידה
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3
הביאו 2 כוסות מים והתאנים לרתיחה בסיר קטן וכבד על אש גבוהה. מכסים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים, הופכים מדי פעם, עד שהתאנים רכות מאוד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
העבירו את התאנים ו -1 / 2 כוס מנוזל הבישול למעבד מזון (או הוסיפו מעט מים להכנת 1/2 כוס). מערבבים עד שהתאנים נמחקות ולא נותרו גושים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מעבירים לקערה קטנה, מכסים ומצננים. (פירה תאנה יכול להתבצע 1 שבוע קדימה.)
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, מוסקטו, Moscato Dasti
ניתן לשלב גלידה עם שמנת שרי, משקה אלכוהולי וקטגוריית מוצרי מזון. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות סנט פרנסיס גפנים ישנות זינפנדל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס גפנים ישנים זינפנדל
כאשר אנו אומרים" גפנים ישנות", אנו מתכוונים לגפנים לפחות חמישים ולעתים קרובות עד מאה שנה. מצאנו סדרה של כרמים קטנים במחוז סונומה המתוארכים לתחילת המאה הקודמת. בגלל גילם הגדול, חלקות אלה מניבות פחות מארבעה טון לדונם של פרי מרוכז במיוחד. גפני פטיט סירה ואליקנטה בושט הנטועים בין הזינפנדל מוסיפים מרקם וצבע לתערובת השדה. "היה לנו קציר מאוחר, כך שחלק מהענבים הפכו לצימוקים, והעצימו עוד יותר את טעמי הזן. לאחר ריסוק, היין מותסס במיכלי נירוסטה במשך שתים עשרה עד שמונה עשרה יום, ואז מתיישן בחביות עץ אלון אמריקאיות חדשות בין שתים עשרה לחמישה עשר חודשים. היין מוחזק עוד ארבעה עד שמונה חודשים לאחר הבקבוקים. זהו זין שמנמן ושכבתי עם טעמי דובדבן שחור, פטל ופלפל שחור מורכבים הנפרשים על החיך."