קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת סלק קלויה

גלידת סלק קלויה
גלידת סלק קלויה היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1212 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-253 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שמנת כבדה, קליפה של תפוז, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר, חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, מערבבים יחד 1/4 כוס חלב ואת קורנפלור; להניח תרחיף בצד. ב4-qt. סיר, לטאטא יחד הנותרים חלב ואת השמנת, סוכר, סירופ, ומלח; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף קליפת תפוז. מבשלים 4 דקות; מערבבים slurry. חזור לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3
מניחים גבינת מסקרפונה בקערה ויוצקים בתערובת חלב חם 1/4 כוס; להקציף עד חלקה. ואז לטאטא בתערובת חלב הנותרים; מערבבים בסלק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים תערובת לתוך שקית ניילון; חותם, ושוקעים בקערה של מי קרח עד צונן.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר קליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
6
יוצקים תערובת לתוך יצרנית גלידה; תהליך על פי הוראות היצרן, הוספת זרעי פרג בדקה האחרונה של נטישה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
להעביר גלידה מיכל אחסון להקפיא עד סט.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)