גלידת ערמונים
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידת ערמונים יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא חצי-חצי, ערמונים קלויים, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מושלם עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת וניל צ'אי.
הוראות
מערבבים חלב וחצי וחצי בסיר כבד מעל חום בינוני; מבשלים עד 18
מערבבים סוכר, מלח וחלמונים, ערבוב טוב. בזהירות לשפוך 1 תערובת חלב חם כוס בהדרגה לתוך תערובת חלמון, ערבוב כל הזמן. החזר תערובת למחבת. לבשל פודינג מעל חום בינוני עד רושמת מדחום 160, תוך ערבוב כל הזמן.
מערבבים פודינג ו 1 ערמונים כוס בקערה בינונית; כיסוי וצינה 8 שעות. מסננים תערובת דרך מסננת מצופה כותנה, לחיצה בחוזקה; להשליך מוצקים.
יוצקים פודינג לתוך המקפיא יכול של מקפיא גלידה; להקפיא על פי הוראות היצרן. כפית גלידה לתוך מיכל בטוח במקפיא; לכסות להקפיא 2 שעות או עד המשרד. גלידה למעלה עם 1/2 ערמונים כוס.