גלידת פאי ליים אמיתית
גלידת פאי ליים באמת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב מרוכז, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 17 דקות. . נסו עוגת לימונית מקדמיה, עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על אש נמוכה, לשלב את החלב המאודה, חלב מרוכז ממותק, חלב, ושמנת כבדה. מבשלים עד חם, מקציפים לעתים קרובות. לאחר התערובת חמה למגע, להקציף בתערובת ג 'לטין וסוכר, ערבוב כל הזמן עד סוכר וג' לטין הם מומסים לחלוטין.
להקציף את חלמונים ביצה, ולהסיר מן החום. מערבבים את מיץ לימון תמצית לימון.
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה, להקפיא על פי הוראות היצרן. מתכון זה לוקח קצת יותר זמן להגדיר מאשר הגלידה הרגילה.
לאחר הגלידה עבה, לפתוח את המכל, ומניחים חתיכות גדולות של קרקר גרהם באופן שווה על כל צד. הם ישברו לחתיכות קטנות יותר כשהמכונה תתערבב.
מערבבים במשך כ 5 דקות יותר.
העברה למכולה מקפיא, לאטום, להקפיא עד מוצק. אני אוהב להשתמש בשקיות מקפיא לאריזה לגלון 1.