גלידת פקאן החמאה של סאני
גלידת פקאן החמאה של סאני יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 1 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 3329 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 223 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, מלח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת חמאת פקאן ברנדי מגלידה Happy Hour (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה ולאחר מכן להוסיף את הסוכר החום, מלח, פקאנים, בסדר זה, עם ערבוב בין כל אחד. מערבבים על בינוני-גבוה כמו בצורת בועות, וממשיכים לערבב עד הסוכר הוא מומס ככל האפשר ואת הציפוי על הפקאן הופך דביק, 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום ולהפיץ את התערובת על תבנית אפייה כדי להתקרר. להכניס למקרר במשך כ -10 דקות.
בינתיים, בקערה, לטאטא יחד את השמנת הכבדה, חלב חמאה, חלב מרוכז ממותק, חלב שהתאדה, ותמצית וניל. השתמש במרית כדי לשחרר את הפקאן מן גיליון מקורר.
קבל מפואר ולשים אותו במכונת הגלידה בבית שלך ולהכין על פי הוראות היצרן.
מניחים במיכל 2 ליטר אוויר חזק להקפיא לפחות 5 שעות, ערבוב כל 30 דקות עבור 2 השעות הראשונות, ואז כל שעה במשך 3 שעות נוספות.
להוסיף 2 כוסות קרח 1/2 כוס מלח ים גס מיכל אחסון פלסטיק גדול.
יוצקים את תערובת הגלידה לתוך שקית אחסון פלסטיק 1 ליטר ואטום, לסחוט החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר.
מניחים את התיק הזה במיכל אחסון פלסטיק לכסות עם המכסה. לנער במרץ במשך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים עוד קרח ומלח במידת הצורך באמצע מחזור הספין. תלוי ברעד שלך! לאחר הרעד נעשה ואתה כבר בדקת את המרקם הנכון עבור הגלידה שלך, להסיר את התיק מן המיכל ולשטוף במהירות במים קרים. פתח וגרוף גלידה החוצה, או לחתוך חור בפינה של התיק ולסחוט אותו החוצה.