גלידת צבים ללא בישול
לא לבשל גלידת צב יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. זה מתכון ללא גלוטן מגישה 3 . מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לך חלב מרוכז, קיצור, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת מקלות תיפוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקנקן 2 ליטר או קערה גדולה עד מעורבב. כיסוי וצינה 30 דקות.
יוצקים תערובת חלב לתוך מיכל מקפיא של מכונת גלידה חשמלית 1 ליטר, להקפיא על פי הוראות היצרן. (הוראות וזמנים ישתנו.)
מערבבים רוטב קרמל לתוך גלידה מוכנה.
הסר מיכל עם גלידה מן מכונת גלידה, ומניח במקפיא 15 דקות. מיקרוגל פירורי שוקולד semisweet וקיצור בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל ב 1 דקה גבוהה. מערבבים עד חלקה.
מניחים אגוזי פקאן קצוצים קלויים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
טפטוף פקאן עם שוקולד נמס. להקפיא 5 דקות. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס. מערבבים שוקולד ופקאן חתיכות לגלידה.
העברה למכולה אטומה; להקפיא עד המשרד, על 1 עד 1 1/2 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו יצרנית גלידת דלי פלסטיק עמיד 4 ליטר יריבה ומכונת יוגורט קפוא אוטומטית Cuisinart & יצרנית סורבה.