גלידת צימוקים רום
גלידת צימוקים רום עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 1160 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 72 שעות. אם יש לך חלב, חלמונים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת אבוקדו (לא נטישה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצימוקים במיכל עם מכסה הדוק ולהוסיף רום. מכסים וללחוץ באופן שווה צימוקים מעיל ברום, בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות לילה עד 2 ימים.
מסננים עודף רום מצימוקים, הזמנת 2 כפות. תניח בצד.
מערבבים חלב, שמנת, סוכרים, קינמון ומלח בסיר בינוני ומניחים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מהבילה וסוכרים מומסים. בינתיים, להקציף חלמונים בקערת ערבוב בינונית. בהדרגה להקציף נוזל חם לתוך חלמונים, ואז לגרד בחזרה למחבת ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל את הגב של כף. מתח וצינה ביסודיות.
הוסף וניל ושמור רום לבסיס ולעבד במכונת גלידה על פי הוראות היצרן, הוספת צימוקים כאשר כמעט באופן מלא נטישה.
הסר למקפיא-מיכל בטוח לאטום בחוזקה. להקפיא לפחות 24 שעות לפני ההגשה.