גלידת קומקווט למונגראס
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1544 קלוריות. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, קומקווט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף בגריל עם רוטב תפוז-Lemongrass, עוגיות תות וגלידת שמנת, ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה מעל חום בינוני. כאשר חלב מתחיל לבעבע, להוסיף lemongrass, לכסות, לכבות את החום, ולתת תלול במשך 2 שעות.
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה נוזלית 1 ליטר. תיפטר ממונגרס.
בעוד חלב הוא מציץ, לזרוק קומקווט טחון עם 1/2 כוס סוכר בקערה עד הסוכר מתחיל להתמוסס.
בואו לשבת על הדלפק במשך 10 דקות, לזרוק שוב, ואז לקרר לילה.
בסיר אחר כבד בינוני, לטאטא חלמונים ביצה ונשאר 1/2 כוס סוכר יחד עד בהיר יותר בצבע מעט מעובה. לאט לאט לשפוך חלב מתוח, לטאטא כל הזמן, על 1/4 כוס בכל פעם עד מחצית החלב משולב ביצים.
יוצקים הנותרים חלב להקציף לשלב.
לבשל מעל חום בינוני, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג טפסים על הגב של כף אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי. מערבבים במלח לפי הטעם, ולאחר מכן מסננים פודינג לתוך מיכל אטום וצינה לילה.
למחרת, נטישה גלידה על פי הוראות היצרן.
מסננים קומקווט מסירופ, שומרים סירופ לשימוש נוסף.
להעביר גלידה למיכל אטום ולקפל במהירות קומקווט. צינה במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.