גלידת קוקוס-Piloncillo עם שבבי טורטייה קוקוס וסלסה פירות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל גלידת קוקוס-Piloncillo עם שבבי טורטייה קוקוס וסלסאן פירות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור קיץ. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך סוכר, חלב קוקוס, מנגו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת קוקוס-Piloncillo עם שבבי טורטייה קוקוס וסלסה פירות, סלסה פירות עם שבבי טורטייה קינמון, ו קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 ingredentsin סיר גדול כבד. לגרד זרעים מחצאי שעועית וניל; להוסיף שעועית. Bringto להתבשל מעל חום בינוני, ערבוב untilpiloncillo מתמוסס.
הסר מהחום.כיסוי ותלול 30 דקות.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה.בהדרגה להקציף בתערובת חלב קוקוס.חזור לאותו סיר. מערבבים overmedium-חום נמוך עד מעט מעוביםומדחום רושם 71°, על 4minutes. Cool custard 1 שעה, ואז לצנן לפחות 2 שעות או לכסות להירגע עד 1 יום.
חצאי שעועית Removevanilla. Custard תהליך ב icecream maker על פי ליצרניםהוראות.
העברה למכולה. Coverand להקפיא לפחות 6 שעות ועד 2 ימים (גלידה לא תקבל קשה מאוד).
מחממים תנור to375°f. קו אפייה עם נייר parchmentpaper. באמצעות צלחת קטנה כמדריך, לגזור סיבוב 6 אינץ ' מכל טורטייה.
חותכים כל אחד למשולשים 6. להרכיב מחדש על גיליון מוכן.
לטחון קוקוס 1 כפית סוכר מעבד. הכה ביצה לבנה בקצף bowluntil קטן.
מברשת כמה ביצה לבן בכל רחביeach מחדש טורטייה.
מפזרים כל אחד עם 2 כפיות סוכר, ואז 2טבלינים תערובת קוקוס הקרקע.
אופים טורטיות עד פריך ותוקעזהוב, כ 20 דקות. מגניב. ברייקטריאנגלס בנפרד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן בטמפרטורת atroom מיכל אטום.
עבודה עם מנגו 1 בכל פעם, standmango על צדו.
חותכים מעוגל cheekf מכל צד של הבור. באמצעות vegetablepeeler, להסיר את העור מן הלחיים ואת שאר mango.
חותכים את כל בשר מנגו לקוביות קטנות.
מוסיפים פירות יער, נענע, ו 2 כפות סוכר; לזרוק בעדינות סלסה טובלנד. השתמש מיד או לכסות andrefrigerate עד 2 שעות.
סקופ גלידה לתוך מרכז shallowbowls. למעלה או להקיף גלידה scoopswith סלסת פירות.
מקשטים עם קוקוסים ומגישים.
* זמין בסופרמרקטים רבים וatindian, דרום מזרח אסיה, ושווקים לטיניים.
** סוכר גולמי מקסיקני בצורת hardcones (גושים קטנים יותר הם לפעמיםבתווית panocha); נמכר בשווקים לטיניים.