קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

גלידת קליפת אגוז היקורי

גלידת קליפת אגוז היקורי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 2425 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה לתנור למצב מרכז וחימם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את קליפת היקורי וצדפים בנפרד על תבנית אפייה עם נייר קלף וטוסט עד ריחני, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
נביחהנביחה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מערבבים חלב וקליפת אגוז קלויה וקליפות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
נביחהנביחה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד רותח. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
5
הסר מהחום, תן להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות ולהעביר למקרר לפחות 4 שעות ועד לילה.
6
מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה מרופדת עם cheesecloth ומוצקים להשליך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
7
להקציף 2 כוסות חלב היקורי עם עמילן תירס בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
שלב הנותרים 2 כוסות חלב היקורי, שמנת, סוכר, ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
להקציף חלב / תערובת קורנפלור, ואז לשפוך לתוך חלב רותח. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, 2 עד 3 דקות,
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
הסר מהחום, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לשלב עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
11
מעבירים לבלנדר בשתי קבוצות ומתמזגים עד ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
העברה למיכלים sealable ולתת מגניב בטמפרטורת החדר ללא מכסים במשך 1 שעה. כיסוי והעברה למקרר. מקררים בערך 4 שעות.
13
תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
הסר למקפיא-מיכל בטוח להקשיח במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.