קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

גלידת קליפת אגוז היקורי

גלידת קליפת אגוז היקורי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 2425 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה לתנור למצב מרכז וחימם מראש את התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את קליפת היקורי וצדפים בנפרד על תבנית אפייה עם נייר קלף וטוסט עד ריחני, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
נביחהנביחה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מערבבים חלב וקליפת אגוז קלויה וקליפות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
נביחהנביחה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד רותח. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
5
הסר מהחום, תן להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות ולהעביר למקרר לפחות 4 שעות ועד לילה.
6
מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה מרופדת עם cheesecloth ומוצקים להשליך.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
7
להקציף 2 כוסות חלב היקורי עם עמילן תירס בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
שלב הנותרים 2 כוסות חלב היקורי, שמנת, סוכר, ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
להקציף חלב / תערובת קורנפלור, ואז לשפוך לתוך חלב רותח. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, 2 עד 3 דקות,
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
הסר מהחום, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לשלב עם גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
11
מעבירים לבלנדר בשתי קבוצות ומתמזגים עד ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
העברה למיכלים sealable ולתת מגניב בטמפרטורת החדר ללא מכסים במשך 1 שעה. כיסוי והעברה למקרר. מקררים בערך 4 שעות.
13
תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
14
הסר למקפיא-מיכל בטוח להקשיח במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.