גלידת קליפת אגוז היקורי
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 2425 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 149 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו גלידת אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה לתנור למצב מרכז וחימם מראש את התנור ל-325 ° F.
מורחים את קליפת היקורי וצדפים בנפרד על תבנית אפייה עם נייר קלף וטוסט עד ריחני, כ 8 דקות.
מערבבים חלב וקליפת אגוז קלויה וקליפות בסיר גדול.
חום מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד רותח. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה ולבשל במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, תן להתקרר במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות ולהעביר למקרר לפחות 4 שעות ועד לילה.
מסננים חלב דרך מסננת רשת עדינה מרופדת עם cheesecloth ומוצקים להשליך.
להקציף 2 כוסות חלב היקורי עם עמילן תירס בקערה בינונית ולהניח בצד.
שלב הנותרים 2 כוסות חלב היקורי, שמנת, סוכר, ומלח בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה.
להקציף חלב / תערובת קורנפלור, ואז לשפוך לתוך חלב רותח. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, 2 עד 3 דקות,
הסר מהחום, תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לשלב עם גבינת שמנת.
מעבירים לבלנדר בשתי קבוצות ומתמזגים עד ביסודיות.
העברה למיכלים sealable ולתת מגניב בטמפרטורת החדר ללא מכסים במשך 1 שעה. כיסוי והעברה למקרר. מקררים בערך 4 שעות.
תהליך במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
הסר למקפיא-מיכל בטוח להקשיח במקפיא לפחות 4 שעות לפני ההגשה.