גלידת קפה קובנית עם Dulce de Leche
גלידת קפה קובנית עם "דולצ' ה " יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 369 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו קפה דולצ'ה, קפה דולצ'ה, ו עוגת פאי תפוחים קפה עם Dulce de Leche (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מקציפים חלמונים כדי להתמזג.
במחבת 3 עד 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, לשלב חלב, שמנת, סוכר ופולי קפה; מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתבשלת.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד 30 דקות.
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה, משליכים פולי קפה. לשטוף פאן, להחזיר תערובת חלב אליו, ולהביא לרתוח על אש נמוכה.
להקציף 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה; לשפוך תערובת חלמון למחבת. מערבבים כל הזמן על אש נמוכה עד שהתערובת עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, 4 עד 6 דקות; לא להרתיח.
יוצקים לתוך קערה נקייה וצינה, ערבוב מדי פעם, עד קר, על 2 שעות; אם תרצה, לכסות ולקרר עד 1 יום.
מערבבים רום וניל לתוך פודינג. להקפיא תערובת ב 1 ליטר או מכונת גלידה גדולה יותר על פי הוראות היצרן.
לשרת, או להעביר גלידה מיכל אטום להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות,או עד 1 שבוע. סקופ לתוך קערות העליון עם dulce de leche.
Dulce de Leche. במחבת כבדה של 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני-גבוה, מערבבים 4 כוסות חלב מלא ו-1 1/4 כוסות סוכר עד שהסוכר מומס והתערובת רותחים. מערבבים 1/2 כפית סודה לשתיה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם מרית גמישה, עד התערובת היא חום זהוב מצטמצם כ 2 כוסות, על 1 1/2 שעות.
יוצקים דרך מסננת משובחת לתוך קערה, משליכים שאריות. עושה 2 כוסות.