קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קראנץ' שוקולד

גלידת קראנץ' שוקולד
גלידת קראנץ' שוקולד היא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 719 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -48 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, שקדים קצוצים, קצפת כבדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת שוקולד ללא ביצים שמנת עם עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיות קראנץ' תות שוקולד צ'יפס דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מחממים חלב ל-175 מעלות; מערבבים פנימה 1/2 כוס סוכר עד להמסה. בקערה קטנה, טורפים חלמונים ושארית הסוכר. מערבבים פנימה גרגירי קפה ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקציפים פנימה כמות קטנה של תערובת חלב חמה. מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
4
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; הניחו למשך 30 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה שמנת ווניל. מהדקים ניילון נצמד על משטח הרפרפת. מקררים מספר שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מרפדים נייר אפייה בנייר שעווה; למרוח שוקולד חצי מתוק מומס ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי. מקררים למשך 20 דקות; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש בקצפת; להקפיא לפי הוראות היצרן. מערבבים מעט מהשוקולד הקצוץ, השקדים וחתיכות הטופי. מקררים את שאר הקצפת עד להקפאה. מערבבים פנימה את יתרת השוקולד, השקדים וחתיכות הטופי. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתמצק במקפיא במקרר 2-4 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות טופיחתיכות טופי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'