גלידת קראנץ' שוקולד
גלידת קראנץ' שוקולד היא קינוח ללא גלוטן . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 719 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -48 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, שקדים קצוצים, קצפת כבדה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לקיץ . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , גלידת שוקולד ללא ביצים שמנת עם עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיות קראנץ' תות שוקולד צ'יפס דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר גדול מחממים חלב ל-175 מעלות; מערבבים פנימה 1/2 כוס סוכר עד להמסה. בקערה קטנה, טורפים חלמונים ושארית הסוכר. מערבבים פנימה גרגירי קפה ושוקולד מריר.
מקציפים פנימה כמות קטנה של תערובת חלב חמה. מחזירים הכל למחבת תוך טריפה מתמדת.
מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות לפחות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש. מצננים במהירות על ידי הנחת מחבת בקערת מי קרח; הניחו למשך 30 דקות, תוך ערבוב תכוף.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים פנימה שמנת ווניל. מהדקים ניילון נצמד על משטח הרפרפת. מקררים מספר שעות או לילה.
מרפדים נייר אפייה בנייר שעווה; למרוח שוקולד חצי מתוק מומס ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי. מקררים למשך 20 דקות; קוצצים גס.
ממלאים את גליל מקפיא הגלידה בשני שליש בקצפת; להקפיא לפי הוראות היצרן. מערבבים מעט מהשוקולד הקצוץ, השקדים וחתיכות הטופי. מקררים את שאר הקצפת עד להקפאה. מערבבים פנימה את יתרת השוקולד, השקדים וחתיכות הטופי. אפשר להבשיל במקפיא גלידה או להתמצק במקפיא במקרר 2-4 שעות לפני ההגשה.