קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת קרמל מלוחה

גלידת קרמל מלוחה
אם יש לכם מלח ים קשקשי, שמנת כבדה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חומית מחבת שוקולד קרמל מלוחה עם גלידת קרמל, ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, ו גלידת קרמל מלוחה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הסוכר במחבת רוטב כבדה יבשה מעל חום בינוני, ערבוב עם מזלג לחמם את הסוכר באופן שווה, עד שהוא מתחיל להמיס, ואז להפסיק ערבוב מערבולת המחבת כך הסוכר נמס באופן שווה, ולהמשיך לבשל עד שהוא צבע ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בזהירות להוסיף את הקרם הכבד (התערובת תהיה להתיז) ומבשלים, ערבוב עד שכל הקרמל מומס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
4
מעבירים לקערה חסינת חום ומערבבים במלח הים. מניחים את תערובת הקרמל על קערה מלאה במי קרח ומערבבים עד שמצונן לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את תערובת הקרמל עם בסיס הגלידה ומוסיפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
6
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
7
מחממים את החלב במחבת רוטב על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
להכין אמבט קרח על ידי הגדרת קערה 2 ליטר מעל קערה גדולה יותר מלא חלקית עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מניחים מסננת על הקערה הקטנה יותר ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
בקערה נפרדת, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד צהוב חיוור בצבע והסוכר מומס. בהדרגה לשפוך את החלב התחמם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
יוצקים את התערובת בחזרה לתוך סיר אותו השתמשת כדי לחמם את החלב. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד פודינג מתעבה ומצפה את החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מסננים את פודינג לתוך הקערה העליונה של אמבט הקרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
מוסיפים את השמנת הכבדה ומערבבים על אמבט הקרח עד לקרר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים ביסודיות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o