גלידת שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל גלידת שוקולד. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם סוכר, חלמונים ביצה, אבקת קקאווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים barelysimmering. מערבבים שוקולד ללא מלח וחלק. הגדר chocolateaside נמס; בואו להתקרר מעט.
חלב Whisk ואבקת קקאו בסיר כבד amedium מעל mediumheat עד התערובת מתחילה לרתוח; להפריש.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות eggyolks ו 7 כפות סוכר אחר mediumbowl עד טופס סרטים עבים מאוד, about2 דקות.
לטאטא כל הזמן, בהדרגהתערובת חלב חם לתערובת חלמון ביצה.החזר תערובת לסיר.
הוסף שוקולד מומס וקציף כדי להתמזג. מערבבים שכבת חום עד מעובה מעט ואוגר מדחום שנקרא מיד175° כ 5 דקות.
מעבירים את chocolatecustard לקערה גדולה ומניחים מעל קערה גדולה אחרת של מי קרח. מערבבים רפרפת untilchocolate הוא מגניב.
מביאים הנותרים 6 כפות סוכר 2tablespoons מים לרתיחה קטן כבד, deepsaucepan מעל חום בינוני גבוה, סוכר stirringuntil מתמוסס. מרתיחים, occasionallyswirling מחבת צחצוח למטה עם מברשת מאפה רטוב (לא מערבבים), untila צבע ענבר כהה צורות, על 5 דקות.בהדרגה להקציף בקרם (תערובת יהיה לנבוט במרץ).
לטאטא פודינג קרמל intochocolate. מתח לתוך מיכל גדול;כיסוי וצינה במשך 2 ימים.
לעבד פודינג במכונה גלידה לפי הוראות היצרן.
העברה למכולה אחרת; להקפיא במשך 3 ימים לפני האכילה. לעשות קדימה: קרח שמנת יכול להתבצע 3 ימים קדימה. שמור קפוא.