קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות3
ציון בריאות25
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםקיץ
מגזין

גלידת שוקולד

גלידת שוקולד
גלידת שוקולד דורשת על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 1049 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן למנה. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור קיץ. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-237 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לך חלמונים, שמנת כבדה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ללא מכונת גלידה קרמל מלוח, בורבון, חמאת אגוזים וגלידת פצפוצי שוקולד, גלידת שוקולד בן אנד ג'רי - תוכלו לקבל גלידת שוקולד עשירה בבית, ו גלידת Chunky Monkey Ice Cream (גלידה Bananan עם אגוזי מלך וגושי שוקולד) דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
ממיסים שוקולד: ממיסים שוקולד בדוד כפול (ניתן להשתמש בדוד כפול מאולתר על ידי הנחת קערת מתכת על סיר קטן של מים רותחים, רק אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מים רותחים, אבקת קקאו, חצי מהסוכר: כאשר השוקולד נמס, מעבירים לסיר בגודל בינוני, בעל תחתית כבדה, הופכים את החום לנמוך בינוני, ומוסיפים את המים הרותחים, אבקת קקאו וחצי מהסוכר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
להקציף במרץ עד שאין גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
סיום הכנת תערובת השוקולד: 
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מוסיפים את החלב, 1 כוס הקרם, הנותרים סוכר, קפה מיידי( אם שימוש), ואת המלח לבסיס השוקולד, לטאטא במרץ עד משולב לחלוטין, ולאחר מכן להשתמש מרית גומי כדי לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
כאשר בסיס השוקולד הוא חלק, להגדיר את הסיר על חום גבוה בינוני וחם, ערבוב מדי פעם, עד הבסיס מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
לטאטא את חלמוני הביצה בקערה בגודל בינוני. לאחר שבסיס השוקולד מחומם עד כדי כך שהוא מעלה אדים, מרכו את הביצים לאט לאט על ידי שפיכת חלק מהבסיס החם לביצים תוך כדי שטאטא את הביצים במרץ כדי למנוע מהם לבשל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לאחר ששילבת כמחצית מהבסיס עם הביצים, יוצקים את תערובת הביצים בחזרה למחבת עם שאר בסיס השוקולד ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים את הבסיס עד שהוא מתחיל להתעבות, להסיר מהחום, להוסיף קרם צונן: להנמיך את החום למדיום, ולחמם את הבסיס עד שהוא מגיע 77°. בשלב זה הבסיס יהיה התעבה מעט ויהיה רק מקבל מהביל שוב.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4
הסר מהחום.
5
מערבבים את הכוס הנותרת של קרם קר, כדי למנוע בישול נוסף.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1
יוצקים את בסיס השוקולד דרך מסננת רשת לתוך קערה כדי לסנן את כל מוצקים או curds, ומניחים קערה באמבט קרח כדי להאיץ את הצינון. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
צנן את הבסיס לחלוטין: צ ' יל גלידת בסיס במשך כמה שעות, רצוי בן לילה, עד צונן לחלוטין. (כדי להאיץ את התהליך הזה אתה יכול לשים את בסיס הגלידה, עדיין בקערה שלה באמבט הקרח, במקפיא במשך שעה, ערבוב כל 20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תהליך במכונת גלידה: נטישה במכונת הגלידה שלך על פי הוראות היצרן. אם אתה אוהב גלידה רכה, לאכול מיד. אחרת, להעביר אותו למכולה מקפיא ולשים אותו במקפיא במשך כמה שעות כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
שים לב כי הגלידה עשויה להיות די קשה כאשר אתה הראשון להוציא אותו מהמקפיא, אז ייתכן שתרצה לתת לו לשבת במשך כמה דקות כדי לרכך לפני שאתה מנסה לגרוף.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לגלידת שוקולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "