עוגת גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 881 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שוקולד למחצה, סוכר, דובדבנים בינג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, גלידת שוקולד-דובדבן עם רוטב פאדג'חם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא קרם הקצפה כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שוקולד קצוץ; להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 177°. לטחון עוגיות במעבד עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שפירורים נאחזים יחד ומרטבים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים את הקרום עד נפוח מעט כהה, על 10 דקות. קרום מגניב על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מערבבים דובדבנים, סוכר וברנדי, אם תרצה, בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס ותערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים עד צורות סירופ עבה, ערבוב לעתים קרובות, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 קורטים ציפורן טחון
מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תמצית שקדים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
7
מניחים גלידה בקערה גדולה. מקפלים בתערובת דובדבנים וצ ' יפס שוקולד. לארוז תערובת גלידה לתוך קרום מוכן. כסה את העוגה והקפא. (רוטב ועוגה ניתן להכין 3 ימים קדימה. מכסים ושומרים את הרוטב במקרר. שמור על העוגה קפואה.)
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.