גלידת שוקולד פשוטה
גלידת שוקולד פשוטה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. קיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, ביצים, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד קטו נטישה, ו אין גלידת שוקולד קטו נטישה.
הוראות
מלאו כיור בכמה סנטימטרים של מי קרח.
מקציפים ביצים ואבקת קקאו בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מחממים חלב, חלב מתאדה, סוכר ותערובת אבקת קקאו בסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה מתמדת, עד שהרפרפת מגיעה ל -180 מעלות פרנהייט (82 מעלות צלזיוס), כ -10 דקות. הרפרפת צריכה להיות עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מסירים את הסיר מהאש ומעבירים מיד לכיור כדי לעצור את הבישול. ממשיכים לערבב פודינג עד להתקררות; מערבבים פנימה תמצית וניל.
יוצקים רפרפת ליצרנית גלידה ברגע שהיא מגיעה ל 40 מעלות פרנהייט (4 מעלות צלזיוס). הקפיאו לפי הוראות היצרן עד להקפאה רכה.
מעבירים גלידה למיכל מכוסה;מכסים את המשטח בניילון ואטום. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריך להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות עד לילה.