גלידת שוקולד רול
גליל גלידת שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 7 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 10. זה מושלם עבור קיץ. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, מלח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 31 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 27%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: רול עוגת גלידת אוראו שוקולד, שוקולד מנטה גלידה עוגת רול, ו גלידת רול קינמון ממולאת שוקולד צ'יפס עם רוטב חמאה חום שעועית וניל.
הוראות
מניחים חלבוני ביצה בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפדים 15 אינץ ' משומן. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים, אבקת אפייה ומלח עד להסמכה קלה. מערבבים תמציות. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר, מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת סמיכות וצבע לימון. מנפים קמח וקקאו יחד פעמיים; מוסיפים בהדרגה לתערובת החלמון ומערבבים היטב (הבלילה תהיה עבה).
בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לבלילה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 10-12 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מגניב במשך 5 דקות. הפוך על מגבת מטבח מאובקת בסוכר של קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג ' לי רול מגבת, החל בצד קצר. מצננים לחלוטין על רשת.
לפרוש עוגה; מורחים גלידה באופן שווה על העוגה עד 1 פנימה. של קצוות.
להתגלגל שוב. מכסים ומקפיאים עד לקבלת יציבות.
לציפוי, בקערה גדולה, שלבו סוכר וקקאו של קונדיטורים; מקציפים פנימה את החלב, החמאה והווניל לתערובת אחידה.
חותכים לפרוסות. להקפיא שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לגלידת ונילן. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "