גלידת שמנת קרושה וג'ינג'ר גזע
קרם קרוש & גלידת ג'ינג'ר גזע הוא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב מלא, גלגלית סוכר, ג'ינג'ר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. פרוסת תאריך עם בננות תה ארל גריי וגלידת ג'ינג'ר גזע, פיצולי קרם קרושים, ו הדרך המיושנת: קרם קרוש ביסקוויטים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את החלב וקרם שמנת לתוך מחבת שאינו מקל. לגרד את הזרעים מתוך תרמיל וניל, להוסיף תרמיל וזרעים לחלב וקרם, ולהביא כמעט לרתיחה. להפריש במשך 20 דקות.
הקרם את החלמונים והסוכר יחד בקערה. להביא את החלב ואת הקרם בחזרה לרתיחה, להסיר את תרמיל וניל, ואז לשפוך את התערובת על חלמוני הביצה, ערבוב כל הזמן.
מסננים את התערובת בחזרה למחבת המנוקה ומבשלים על חום עדין, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת התעבה ומעטפת קלות את הגב של כף עץ. אל תתנו לתערובת לרתוח או שזה יהיה להתפתל.
יוצקים בחזרה לתוך הקערה ולהשאיר להתקרר, ואז לכסות ולהירגע בן לילה. למחרת, נטישה במכונת גלידה, ערבוב זנגביל גזע וסירופ לתערובת ממש לפני הקפאה. אם אין לך מכונת גלידה, אתה יכול לשפוך את התערובת לתוך מיכל רדוד, לכסות ולהקפיא עד המשרד אבל לא רוק קשה, ואז להשתין במעבד מזון עד חלקה. להקפיא מחדש ולחזור על התהליך 2-3 פעמים יותר. לאחסן במקפיא עד הצורך.