גליל הדלעת של סבתא קאט
גלילת הדלעת של סבתא קאט הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. לקינוח הזה יש 308 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. תמורת 69 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך סודה לשתייה, חמאה, מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ה-Non Your Granny's” Minis Pumpkin Pie, Roll Roll Pumpkin Cheesecake, ו-Pampkin Cheesecake French Toast Roll Ups with Pumpkin Spice Chisecake.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית ג'לי רול בגודל 9x13 אינץ' או תבנית עוגייה.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, סודה לשתייה ותבלין פאי דלעת. מערבבים פנימה מחית דלעת, ביצים ומיץ לימון.
יוצקים את התערובת לתבנית מוכנה.
מפזרים את התערובת בצורה אחידה.
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 15 דקות.
הניחו מגבת פשתן לחה על השיש, מפזרים עליה סוכר קונדיטור, והופכים את העוגה על המגבת. מגלגלים בזהירות את המגבת למעלה (לאורך) עם העוגה בתוכה.
מניחים את העוגה במגבת על רשת צינון ונותנים לה להתקרר במשך 20 דקות.
מכינים את הציפוי: בקערה בינונית מערבבים גבינת שמנת, חמאה, וניל וסוכר בעזרת כף עץ או מערבל חשמלי.
כשהעוגה התקררה 20 דקות, פורסים אותה ומורחים עליה ציפוי. מגלגלים מיד מחדש (הפעם לא במגבת), ועוטפים בניילון נצמד. שומרים את העוגה בקירור או מקפיאים אותה עד שבועיים בנייר אלומיניום.
חותכים את העוגה לפרוסות ממש לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור לחמניות דלעת. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.