גלילת הדלעת של סבתא קאט הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 10 מנות. לקינוח הזה יש 308 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. תמורת 69 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך סודה לשתייה, חמאה, מחית דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 21%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ה-Non Your Granny's” Minis Pumpkin Pie, Roll Roll Pumpkin Cheesecake, ו-Pampkin Cheesecake French Toast Roll Ups with Pumpkin Spice Chisecake.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית ג'לי רול בגודל 9x13 אינץ' או תבנית עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות שוקולד חלב
1 1/8 ג. סוכר לבן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
ציוד שתשתמש בו
צינורות כל אחד) בצק עוגיות סוכר בקירור
חוט למטבח או חוט קצבים
1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
2
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, סודה לשתייה ותבלין פאי דלעת. מערבבים פנימה מחית דלעת, ביצים ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
דלעת משומר
2 כפות פפריקה
תפוחים חמוצים לא קלופים, מחולקים
1 1/8 ג. סוכר לבן
32 מרשמלו גדולים, חצויים
תמצית וניל שקופה נוספת
ציוד שתשתמש בו
זיגוג שזיפים
3
יוצקים את התערובת לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4
מפזרים את התערובת בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ומיץ מ-1/2 לימון
5
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חוט למטבח או חוט קצבים
6
הניחו מגבת פשתן לחה על השיש, מפזרים עליה סוכר קונדיטור, והופכים את העוגה על המגבת. מגלגלים בזהירות את המגבת למעלה (לאורך) עם העוגה בתוכה.
מרכיבים שתצטרך
32 מרשמלו גדולים, חצויים
2 אריזות לחמם ולהגיש לחמניות נשלפות (24 לחמניות)
7
מניחים את העוגה במגבת על רשת צינון ונותנים לה להתקרר במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
3 פחיות (16 אונקיות כל אחת) ציפוי וניל
8
מכינים את הציפוי: בקערה בינונית מערבבים גבינת שמנת, חמאה, וניל וסוכר בעזרת כף עץ או מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
פחית מילוי פאי אוכמניות, מחולק
48 קיסמים עגולים
1 חבילה שמרים יבשים לתפיחה מהירה
1 כפית וניל (עדיף שקוף)
32 מרשמלו גדולים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
כף עץ
זיגוג שזיפים
9
כשהעוגה התקררה 20 דקות, פורסים אותה ומורחים עליה ציפוי. מגלגלים מיד מחדש (הפעם לא במגבת), ועוטפים בניילון נצמד. שומרים את העוגה בקירור או מקפיאים אותה עד שבועיים בנייר אלומיניום.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור לחמניות דלעת. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Blann de Bleu Cuvee Mousseux עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.